ITledernetværksmøde AUG 2017

30aug2017
Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

ITledernetværksmøde i Vejle Kommune

Fra 10.15 til 12.45

Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Dagsorden for ITledernetværksmødet AUG 2017

Tema: Det 21 århundredes kompetencer

  • 10.15-10.25 [10 min] Indledning af mødet ved chef for Uddannelse og Læring, Ulla Riisbjerg Thomsen og facilitator Torben Møller 
  • 10.25-10.50 [25 min] Det 21. århundredes kompetencer i skolen oplæg ved professor Ole Sejer Iversen
  • 10.50-11.00 [10 min] Bordvise drøftelser ”Hvad betyder dét for ledelsen af vores skole?”
  • 11.00-11.20 [20 min] "Det 21. århundredes kompetencer – fokus og initiativer i Uddannelse & Læring" - oplæg ved Mads-Bo Kristensen og Charlotte Agerby Schultz, Uddannelse & Læring
  • 11.20- 11.35 [15 min] Netværkspause
  • 11.35-12.05 [30 min] "Programmering i folkeskolen – kan eleverne programmere sig til 21st century skills, teknologiforståelse og digital dannelse?" - oplæg ved pædagogisk læringskonsulent, Anja Emilie Madsen, Aalborg Kommune.
  • 12.05-12.25 [20 min] "Det 21. århundredes læringsfærdigheder - Sådan gør vi på vores skole" - oplæg ved skolelærerne Henriette Jacobsen og Lis W. Skousen, Ungdomscenter Vejle
  • 12.25-12.45 [20 min] Hvad kan vi som ledelse konkret gøre for at udvikle vores elevers kompetencer til det 21. århundrede? Bordvise drøftelser af skolens strategi på området

  • Frokost